ΑρχικήΠοδόσφαιροΖητούμενο η αντίδραση

Ζητούμενο η αντίδραση

Η πρεμιέρα δεν ήταν ακριβώς η ιδανική για τον ΠΑΟΚ και η ήττα από τον Ολυμπιακό απομάκρυνε την ομάδα από την κορυφή.

Η απογοήτευση για το βράδυ της Κυριακής στην Τούμπα είναι δεδομένη, όπως δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η θέληση της ομάδας να διορθώσει τα λάθη της και ν’ αντιδράσει στη συνέχεια των Play Offs. Με εννιά αγώνες στο πρόγραμμα άλλωστε, είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα ειδικά όταν μιλάμε για πρωτόγνωρες αγωνιστικές καταστάσεις μετά το lockdown.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του μετά το ρεπό της Δευτέρας μπήκαν και πάλι στο γήπεδο προκειμένου ν’ αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει τη νίκη που θα του δώσει τόσο ψυχολογική όσο και βαθμολογική ώθηση για τη συνέχεια των Play Offs.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει ξανά τους Ίνγκι Ίνγκασον και Δημήτρη Γιαννούλη, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή τους, ενώ το θετικό από το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ότι στο ήδη γεμάτο απουσιολόγιο δεν προστέθηκε κάποιο όνομα λόγω τραυματισμού.  Η προπόνηση της Τρίτης (09.06) αφορούσε τη φυσική κατάσταση, την κυκλοφορία της μπάλας και την οργανωμένη επιθετική ανάπτυξη.

Την Τετάρτη (10.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ