ΑρχικήΠοδόσφαιροΑναζητά το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό

Αναζητά το «διπλό» στο Πανθεσσαλικό

Με σκοπό να παραμείνει σε τροχιά 3ης θέσης ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (21:00, CosmoteSport 3 HD).

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δεν ηττήθηκε στη Λεωφόρο και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απέναντι στον Βόλο που μοιάζει να τα έχει παρατήσει. Οι «ασπρόμαυροι» έχουν την τρέχουσα σεζόν τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στους Θεσσαλούς (3-0 και 4-2 στην Τούμπα, 1-0 στον Βόλο) και χρειάζονται το τρίποντο προκειμένου να πάνε να παίξουν «τελικό» για την τρίτη θέση κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ ετοιμάζεται και για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με την ΑΕΚ.

Ο Δικέφαλος δεν είχε κάποιο νέο πρόβλημα και οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνιστούν με πέντε απουσίες. Συγκεκριμένα ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι αμφίβολος για το υπόλοιπο της σεζόν και έκανε θεραπεία. Ατομικό ακολούθησαν Ίνγκι Ίνγκασον, Ζόαν Σάστρε, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Τάισον.

Από την άλλη πλευρά, ο Έλληνας τεχνικός Κώστας Μπράτσος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς που απαρτίζουν την 18μελή αποστολή της ομάδας, έχοντας να διαχειριστεί για ακόμα μία φορά πολλές απουσίες. Συγκεκριμένα, εκτός για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά έμειναν οι Οζέγκοβιτς, Ντέλετις Κότνικ, Γκάγκι, Μπαριέντος, Σιέλης και Τσιρίνος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ