ΑρχικήΔιάφοραΡοναλντίνιο: «Ήταν δύσκολα στη φυλακή»

Ροναλντίνιο: «Ήταν δύσκολα στη φυλακή»

Ο παλαίμαχος αστέρας του ποδοσφαίρου μίλησε στην καταλανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» για την περιπέτεια που βίωσε στην Παραγουάη.

Ο Ροναλντίνιο, συνελήφθη μαζί με τον αδελφό του από τις Αρχές της χώρας, κατηγορούμενοι ότι εισήλθαν στην Παραγουάη με παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολα στη φυλακή, αλλά ήξερα ότι υπήρχε κόσμος που με υποστήριζε και μου συμπαραστεκόταν και τους ευχαριστώ. Τις στιγμές που ήμουν λυπημένος, ο λόγος ήταν πως δεν μπορούσα να κάνω τον κόσμο να χαρεί στο γήπεδο…»

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Μας συμπεριφέρονται καλά, έχουμε ό,τι θέλουμε. Παραμένουμε ήρεμοι και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να περνάει ευχάριστα η ώρα μας. Έχουν περάσει 60 πολύ μεγάλες μέρες… Ο κόσμος που παρέμενε στο σπίτι τόσο καιρό μπορεί να καταλάβει πως είναι να μην κάνεις αυτό που πραγματικά θέλεις, να μην έχεις την ελευθερία να το κάνεις… Αθλούμαστε και ευτυχώς έχουν διαμορφώσει έναν χώρο σαν σε γυμναστήριο για να μπορούμε να γυμναζόμαστε».

Ο Βραζιλιάνος άσσος αφέθηκε ελεύθερος με καταβολή εγγύησης και περιοριστικούς όρους. Αυτό τον καιρό, ζει σε ξενοδοχείο της Ασουνσιόν ενώ ακόμα δεν μπορεί να επιστρέψει στη Βραζιλία, καθώς αναμένει την δίκη που θα κρίνει την κατάληξη που θα έχει η υπόθεσή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,593ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,579ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
72ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ