ΑρχικήΜπάσκετΜήνυμα... παραμονής από Γκος!

Μήνυμα… παραμονής από Γκος!

Ο κορυφαίος (και) σήμερα του ΠΑΟΚ, Φιλ Γκος τοποθετήθηκε μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου… επί παντός επιστητού. Ακόμη και για την… παραμονή του τη νέα χρονιά στον Δικέφαλο!

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε ο Γκος:

Αρχικά, είπε: «Ως ομάδα μπορούμε να τα πάμε και καλύτερα. Πρέπει να μάθουμε να τελειώνουμε τους αγώνες πιο εύκολα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πρέπει να προσέξουμε, ευτυχώς σήμερα κερδίσαμε κι αυτό είναι που μετράει».

Για τον αποκλεισμό από την Καρσίγιακα

«Από τη στιγμή που τελείωσε για εμάς το Champions League, πρέπει να συγκεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε τους δύο πιο σημαντικούς μήνες της χρονιάς. Τώρα θα δείξουμε ποιοι είμαστε, είναι η εποχή που κυνηγάς το επόμενο συμβόλαιο… Εγώ δεν έχω συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα και θα το κυνηγήσω!»

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ από ‘δω και πέρα: «Η βαθμολογία λέχει μικρές διαφορές, οποότε τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα, Τώρα θα φανεί ο πνευματικός χαρακτήρα και τα ηγετικά προσόντα που νομίζω τα έχω! Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλους τους αγώνες.

Το να έχεις ένα παιχνίδι την εβδομάδα, σου δίνει περισσότερο χρόνο για να γίνεις καλά και να φτιάξεις πλάνο. Η ομάδα όμως είναι μαζί τόσους μήνες, έχεις ταυτότητα, δεν θα δεις κάτι διαφορετικά. Αυτό που μετράει, είναι η πνευματική ετοιμότητα».

Για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Άρη«Ξέρω ότι είναι σημαντικό για την πόλη, κι αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρω. Είμαι ευγνώμων που θα παίξω τέτοια ματς σε τέτοια ατμόσφαιρα. Έχω παίξει και στο Eurocup! Είμαι ενθουσιασμένος!»

Για το αν θα ήθελε να μείνει στον ΠΑΟΚ και την επόμενη χρονιά: «Φυσικά! Όλα μου άρεσαν εδώ, η πόλη, η ομάδα κι η οργάνωση. Θα χαιρόμουν αν μου δινόταν η ευκαιρία να μείνω. Είναι πολύ νωρίς κι αν δεν κάνω αυτά που θέλει η ομάδα, δεν ξέρω αν θα θέλετε να συζητήσετε κάτι τέτοιο…»

 

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ