ΑρχικήΜπάσκετ"Αξίζει καλύτερης μεταχείρισης ο Σαββίδης, όλοι δίπλα του!"

“Αξίζει καλύτερης μεταχείρισης ο Σαββίδης, όλοι δίπλα του!”

Στη σημερινή σημαντική νίκη επί του Ρεθύμνου αλλά και για το… κεντρικό πρόσωπο των ημερών, τον Ιβάν Σαββίδη, αναφέρθηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου…

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου είναι τα εξής: ” Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο πολύ καλό που παίζει πολύ έξυπνα. Προσπαθεί να κρύψει τις αδυναμίες του και εκμεταλλεύεται κάποια καλά στοιχεία του ρόστερ της. Στα προηγούμενα παιχνίδια τα πήγε πολύ καλά και για αυτό είναι σηματική η νίκη. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θεωρώ ότι στο τέλος θα μπορούσαμε να διαχειριστούμε καλύτερα κάποιες καταστάσεις και να τελειώσουμε το ματς πιο εύκολα. Αντέδρασαν όμως οι παίκτες θετικά. Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν πολύ δύσκολη γιατί είχαμε πιστέψει όλοι ότι μπορούσαμε να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα είναι σε φάση «ωρίμανσης» και θέλουμε οι νέοι παίκτες να πάρουν τις κατάλληλες εμπειρίες και εικόνες για αυτό αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους μέχρι τώρα.

Ο άλλος λόγος είναι αυτό που γίνεται όλη αυτή την εβδομάδα με τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι ένας άνθρωπος που μας έχει αγκαλιάσει και θα έλεγα ότι όλη αυτή η επίθεση για ένα λάθος που έκανε μας χάλασε το μυαλό μας. Ένας δικός μας άνθρωπος βρέθηκε στο στόχαστρο. Δεν μείναμε ανεπηρέαστοι. Όμως αυτό μας κάνει πιο δυνατούς. Προσπαθεί να κάνει καλύτερα τα πράγματα στον αθλητισμό και να κάνει τον ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει κάνοντας χαρούμενους και υπερήφανους τόσο εμάς όσο και τους οπαδούς μας».

Ενόψει της συνέχειας τόνισε: «Θα έλεγα ότι αυτό το ματς για εμάς ήταν το πιο δύσκολο από τα τρία, λόγω του ότι είχαμε λίγο χρόνο προκειμένου να προετοιμαστούμε και το γεγονός ότι μας πείραξε ο αποκλεισμός. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι ξεκάθαρο. Να δώσουμε τα πάντα στο ελληνικό πρωτάθλημα, να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια και να δούμε στο τέλος της κανονικής περιόδου σε ποια θέση θα είμαστε. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».

Για το παιχνίδι με τον Άρη:  «Για εμάς κάθε εκτός έδρας νίκη είναι σημαντική από εδώ και πέρα. Θα δώσει μεγάλη ψυχολογία στην ομάδα μας. Θεωρώ ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι, ενωμένοι και έχουμε την εικόνα που έχουμε σε αρκετά παιχνίδια μας μπορούμε να προχωρήσουμε παραπάνω».

Για το τι θα έλεγε στον Ιβάν Σαββίδη: «Νομίζω το μήνυμα το έχετε πάρει το μήνυμα από όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Υπάρχει στήριξη και αγάπη προς αυτόν. Όλοι κάνουν λάθη. Το σημαντικό είναι να ξέρεις πως να διαχειριστείς το λάθος σου. Το δεδομένο είναι ότι έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα για εμάς, για την πόλη την Θεσσαλονίκη και τα άλλα τμήματα του συλλόγου. Έχει βοηθήσει αρκετά την κοινωνία που δεν νομίζω ότι αξίζει αυτή την μεταχείριση που έχει.

Δημιουργήθηκε μία εικόνα ενός τυχοδιώκτη, ενός εγκληματία σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο του ελληνικού αθλητισμού. Νομίζω δεν αντικατοπτρίζει την σωστή εικόνα του όλο αυτό το πράγμα.Ξέρουμε τι γινόταν, τι γίνεται και δεν θεωρώ σωστή όλη αυτή την καταστροφολογία. Δεν θεωρώ ότι αυτό έγινε τυχαία φυσικά. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα και εμείς σαν ΚΑΕ, σαν ομάδα γιατί έχουμε νιώσει την στήριξη του, είναι να γνωρίζει ότι είμαστε κοντά του και ότι έχει φίλους σε όλη την ομάδα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ