Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος νικητής για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, κερδίζοντας με 2-0 τον Παναθηναϊκό κάνοντας μεγάλο βήμα πρόκρισης. Με τον Ραζβάν Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV να κρατά χαμηλούς τόνους ενόψει ρεβάνς.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:
Για το διαφορετικό πρόσωπο του ΠΑΟΚ στο β’ ημίχρονο: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά την αναμέτρηση, αλλά στο δεύτερο μικρό του πρώτου μέρους ο Παναθηναϊκός μας πίεσε. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε. Παίξαμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέτοιου είδους παιχνίδια είναι δύσκολα και κρίνονται στις λεπτομέρειες»
Για το ποιο από τα δύο γκολ πανηγύρισε παραπάνω: «Και τα δύο τα πανηγύρισα από μέσα μου. Έχουμε όμως και τον επαναληπτικό, οι παίκτες μου μπορούν να χαρούν αλλά μετά από 2-3 ώρες θα πρέπει να σκεφτούν τη ρεβάνς. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα εβδομάδα για εμάς».