ΑρχικήΠοδόσφαιροΠαναιτωλικός-ΟΦΗ (0-4): Κρητικό γλέντι στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (0-4): Κρητικό γλέντι στο Αγρίνιο

Καταιγιστικός ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο, διέσυρε με 4-0 τον Παναιτωλικό.

Το σκορ άνοιξε με εντυπωσιακό τρόπο ο Ντίκο στο 27ο λεπτό, αφού σκόραρε με “ψαλιδάκι” για το προβάδισμα των Κρητικών στο Αγρίνιο.

Ο ίδιος παίκτης “σφράγισε” τη νίκη της ομάδας του στο 52′, αφού ένα λεπτό μετά το δοκάρι του Τοράλ, πλάσαρε εύστοχα από κοντά για να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα, αλλά και τις ομάδας του. Η επικράτηση του ΟΦΗ πήρε διαστάσεις θριάμβου στη συνέχεια, αφού ο Τοράλ βρήκε τελικά το “δρόμο” προς τα δίχτυα στο 73′ και ο Τσιλιανίδης έβαλε το κερασάκι με ωραία προσωπική ενέργεια στις καθυστερήσεις.

Οι Κρητικοί πήραν έτσι, μόλις την 3η τους νίκη στη σεζόν και ξέφυγαν από τις τελευταίες θέσεις της Super League 1, ενώ ο Παναιτωλικός έμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (71′ Λιάβας), Μαλής (70′ Ζοάο Πέδρο), Μλάντεν, Χουχούμης, Φλόρες, Ξενιτίδης (46′ Κολοβός), Ντίας, Σενγκέλια (78′ Μάρτσενσον), Νταγκό (60΄ Χατζηθεοδωρίδης), Καρέλης.

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς, Διαμαντής, Πασαλίδης, Βούρος, Μπαλογιάννης (70′ Θοράρινσον), Λάρσον, Ντιουσέ, Μεγιάδο (76′ Περέα), Νέιρα (69′ Τσιλιανίδης), Τοράλ (76′ Γκερέρο), Ντικό (85′ Τζου).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ