Η φετινή Νάπολι των Κβαρατσέλια, Οσιμέν, Λοζάνο και Ζιελίνσκι, τρελαίνει κόσμο και κατάφερε να πιάσει μια τρομερή επίδοση στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του Champions League.
Οι «παρτενοπέι» κέρδισαν με 3-0 την Ρέιντζερς του Τσόλακ και έτσι έφτασαν τους 15 βαθμούς, έχοντας το απόλυτο ως τώρα στον όμιλό τους, ενώ μάλιστα έχουν και ενεργητικό 20 γκολ, έναντι μόλις 4 τερμάτων παθητικό.
Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι κατάφερε λοιπόν να βρει τη δίοδο προς τα αντίπαλα δίχτυα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές του Champions League 20 φορές, επίδοση που μονάχα τρεις φορές έχει σημειωθεί στην ιστορία του θεσμού!
Η πρώτη ήταν την σεζόν 2017/18 από την Παρί Σεν Ζερμέν, η δεύτερη την σεζόν 2020/21 από την Μπάγερν Μονάχου και η τρίτη… φέτος. Πραγματικά τρομερά πράγματα κάνει η απίθανη Νάπολι, η οποία πηγαίνει και… «τρένο» στην Ιταλία για την κατάκτηση του «σκουντέτο».
Διαβάστε επίσης:
Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε στην αποστολή ο Ρονάλντο!
Η Ίντερ έστειλε την Μπάρτσα στο Europa League
Νέο επεισόδιο ανάμεσα σε Ικάρντι-Νάρα: Την απέλυσε από μάνατζέρ του