Η Όλγα Βεργίδου μίλησε για την προσεχή πρεμιέρα για τον Δικέφαλο, τονίζοντας ότι η ομάδα είναι έτοιμη αγωνιστικά για ένα δυνατό παιχνίδι.
Η πασαδόρος των «ασπρόμαυρων» κάλεσε επίσης των κόσμο της ομάδας να τη στηρίξει από κοντά στο PAOK Sports Arena.
«Τελειώσαμε μία δύσκολη προετοιμασία και φιλικά και νομίζω είμαστε έτοιμες. Είδαμε και πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε, είδαμε και δυνατές ομάδες. Είμαστε όμως έτοιμες για την πρεμιέρα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δύο πολύ καλές ομάδες που έχουν ίδιο στόχο πλέον. Πρέπει να περιμένουμε όλοι ένα δυνατό ματς», όπως δήλωσε και πρόσθεσε:
«Φέτος γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια, από τη διοίκηση και από εμάς. Δίνουμε το 100%. Το γήπεδο είναι ένα κόσμημα και εδώ πρέπει να παίζει ο ΠΑΟΚ. Θα πρέπει ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, θα είναι δύσκολο παιχνίδι και τον θέλουμε κοντά μας για να είναι ο έβδομος κυριολεκτικά παίκτης και να μας ωθήσει το Σάββατο στη νίκη».