Το προπονητικό τιμ των «ασπρόμαυρων» έχει διαμορφώσει εμπεριστατωμένη άποψη για την επικείμενη αντίπαλο του Δικεφάλου στη νεοσύστατη διοργάνωση, έχοντας διαβάσει προσεκτικά το προφίλ της.
Ξεκινώντας το ταξίδι τους με προορισμό τη Βουλγαρία και δημοσιοποιώντας την αποστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (δείτε εδώ), οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους στο UEFA Conference League, αντιμετωπίζοντας τη Λέφσκι Σόφιας στο δεύτερο προκριματικό της νεοσύστατης διοργάνωσης, ενώ συν τοις άλλοις έθεσαν εξειδικευμένο άτομο προκειμένου να διαβάσει σε δεύτερη μοίρα τη βουλγαρική ομάδα.
Ειδικότερα, οι ιθύνοντες του συλλόγου απέστειλαν ένα δικό τους πρόσωπο στη γειτονική χώρα ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τη Λέφσκι, έχοντας βρεθεί σε τρεις αναμετρήσεις της, μεταφέροντας πληροφορίες για το αγωνιστικό της προφίλ, δεδομένου ότι «κατασκόπευσε» τους Βούλγαρους στα δυο επίσημα παιχνίδια πρωταθλήματος που κατέγραψαν καθώς και σε μία φιλική αναμέτρηση.
Όπως ενημερωθήκατε, μάλιστα, μέσα από το PAOKnews.gr (δείτε εδώ), ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει ήδη στο μυαλό του σχηματισμένη την αρχική ενδεκάδα του συνόλου του, με μία ή δύο θέσεις να είναι αυτές που ακόμη «παίζουν», έχοντας στόχο να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, αντιμετωπίζοντας μεταγενέστερα το νικητή του ζευγαριού Βέλεζ Μόσταρ – Χάμρουν Σπάρτανς.