Αναλυτικά οι επισημάνεις μεξικανικών μέσων ενημέρωσης με αφορμή τις επαφές των «ασπρόμαυρων» για την απόκτηση του Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή: «Με το ενάμιση πόδι εκτός Τίγκρες ο Σολτέδο!».
Όπως διαβάσατε μέσω του PAOKnews.gr λίγες μέρες νωρίτερα (δείτε εδώ), οι επαφές που εκπονούνται από τους «ασπρόμαυρους» με την Τίγκρες στο πλαίσιο της απόκτησης του Γέφερσον Σοτέλδο βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο, με δημοσιευμένες αναφορές από τοπικά μέσα της τρέχουσας ομάδας του Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή να επικυρώνουν πλήρως το προαναφερθέν.
Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα υπογραμμίζονται σε σχετικά ρεπορτάζ, ο Σοτέλδο είναι «με το ενάμιση πόδι εκτός ομάδας», σημειώνοντας πως κατά πάσα πιθανότητα ετοιμάζει τις βαλίτσες του με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ.
Παράλληλα, επισημαίνεται το γεγονός ότι στο «κόλπο» της διεκδίκησής του έχουν μπει τις τελευταίες ώρες σύλλογοι από τη Βραζιλία, εντούτοις, δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών πιστοποίησαν την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκτήσει για πρώτη φορά ποδοσφαιρικές παραστάσεις από την Ευρώπη.