ΑρχικήΠοδόσφαιροΗ «δυσαρεστημένη» Ρέιντζερς και το σήριαλ με Τσόλακ

Η «δυσαρεστημένη» Ρέιντζερς και το σήριαλ με Τσόλακ

Εμπλουτίζεται το σήριαλ με αφορμή τον επιθετικό των «ασπρόμαυρων». Εκ νέου αναφορές από τοπικά μέσα ενημέρωσης στο πλαίσιο της όσο το δυνατόν γρηγορότερης ένταξής του στη Ρέιντζερς.

Πληθώρα δημοσιευμάτων τοποθετεί στο μικροσκόπιο την ενδεχόμενη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ στη Ρέιντζερς, δεδομένου ότι το εγχώριο πρωτάθλημα της Σκωτίας βρίσκεται προ των πυλών, με την προετοιμασία του Σκωτσέζικου συλλόγου ενόψει των επίσημων αναμετρήσεων να έχει ξεκινήσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη Daily Record, η Ρέιντζερς «έχει μείνει δυσαρεστημένη» από τους ρυθμούς που εκτυλίσσονται οι μεταξύ της διαπραγματεύσεις με τους «ασπρόμαυρους», καθώς επιθυμεί εναγωνίως την ένταξη του Κροάτη επιθετικού στο έμψυχο δυναμικό της, αναλογιζόμενη την αντίστροφη μέτρηση των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

«Ήταν ένα αργό ξεκίνημα στη μεταγραφική περίοδο για τη Ρέιντζερς και οι οπαδοί θέλουν απελπισμένα να δουν κάποια νέα πρόσωπα που θα τους βοηθήσουν να χτίσουν πάνω στην επιτυχία του Κυπέλλου Σκωτίας της περασμένης σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα εγκρίνει την ελευθέρωσή του έως ότου φέρει έναν άλλο επιθετικό για να παρέχει κάλυψη, και οι αναφορές στην Ελλάδα δείχνουν τώρα ότι θα μπορούσε να είναι η μόνη επιθετική επιλογή που έχει απομείνει για τον προπονητή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ραζβάν Λουτσέσκου, ενόψει των αναμετρήσεων που καθορίζουν τη σεζόν.

Ο πρώτος επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα έφυγε κουτσαίνοντας από το προπονητικό στρατόπεδο στην Ολλανδία», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Daily Record αναφορικά με την υπόθεση του Τσόλακ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ