Οι τοποθετήσεις του τεχνικού του Δικεφάλου στο πλαίσιο της ήττας που υπέστη η ομάδα του στο δεύτερο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» απέναντι στους «πράσινους» με 3-0.
Κοντραριζόμενο με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με φόντο την κατάκτηση του League Cup για τον τελευταίο τίτλο της αγωνιστικής περιόδου, το σύνολο του Γιάννη Καλμαζίδη ηττήθηκε από το τριφύλλι με 3-0, κι ως εκ τούτου δεν κατάφερε να κατακτήσει το δεύτερο φετινό του τρόπαιο, ολοκληρώνοντας με τον χειρότερο τρόπο τη σεζόν.
Με αφορμή τη συγκεκριμένη ήττα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης, αναφέρθηκε τόσο στους παράγοντες που στέρησαν τη νίκη στους «ασπρόμαυρους», όσο και την υπεροχή του Παναθηναϊκού στο εν λόγω παιχνίδι.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αυτό που συνήθως κρίνει το νικητή είναι η επίθεση, η δική μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε και γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός έβγαλε και πολλές άμυνες. Ήταν καλύτερος ο αντίπαλος από εμάς, έχουμε παίξει αρκετές φορές με τον Παναθηναϊκό, αλλά σήμερα δεν αγωνιστήκαμε όπως πρέπει».
Για το πρόσημο της σεζόν:
«Η ομάδα ήταν σταθερή και με ανοδική πορεία απ’ όταν ξεκινήσαμε, ήμασταν πρώτοι στην κανονική διάρκεια αλλά ατυχήσαμε στα play off με τραυματισμούς και απώλειες που μας στοίχησαν και κάπως έτσι δεν καταφέραμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
