ΑρχικήΠοδόσφαιροΑν περάσει την Γαλλία φεύγει Τίρανα!

Αν περάσει την Γαλλία φεύγει Τίρανα!

Ο ΠΑΟΚ κληρώθηκε με την Μαρσέιγ και νιώθει έτοιμος να κάνει την υπέρβαση και να περάσει στα ημιτελικά!

Σήμερα το μεσημέρι (18/3), η κληρωτίδα της Conference League, «έστειλε» την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου για ένα ταξιδάκι στην Γαλλία προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ».

Η πρώτη αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για τις 7 Απριλίου και η ρεβάνς μετά από μία εβδομάδα (14/4). Σε περίπτωση που οι παίχτες του Δικέφαλου «ανοίξουν» τα φτερά τους και καταφέρουν να «παλέψουν» και σταθούν τους περιμένει το «National Arena» των Τιράνων, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός της διοράνωσης!

Αν οι «ασπρόμαυροι» κερδίσουν την Μαρσέιγ, τότε θα έρθουν αντιμέτωποι με τον νικητή του αγώνα Φέγενορντ – Σλάβια Πράγας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ