ΑρχικήΠοδόσφαιροΦέστα: «Θα ανταπεξέλθουμε χτίζοντας ψυχολογία»

Φέστα: «Θα ανταπεξέλθουμε χτίζοντας ψυχολογία»

Οι τοποθετήσεις του νεοαποκτηθέντα τεχνικού της Λαμίας με αφορμή με τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας κόντρα στον Δικέφαλο.

Ο Τζιανλούκα Φέστα, αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ομάδα της Λαμίας, στον αυριανό αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να ανοίγει τα χαρτιά του, μιλώντας τόσο για τις ενδεχόμενες αλλαγές που θα εφαρμόσει στην ενδεκάδα παράταξης, όσο και στο αν η ομάδα θα ανταπεξέλθει, αποφεύγοντας τον υποβιβασμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είναι μια δύσκολη συγκυρία. Πρέπει να βοηθήσουμε τους παίκτες να φτάσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Υπάρχει ποιότητα και ετοιμαζόμαστε για το καλύτερο δυνατό. Δεν είδα κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ήταν κάτω λόγω των αποτελεσμάτων, αλλά τους είπα ότι πρέπει να ευχαριστιούνται την κάθε μέρα στο γήπεδο και με βάση αυτό να πάμε να χτίσουμε την ψυχολογία μας για να ανταπεξέλθουμε στη δύσκολη συνέχεια»

Για το αν θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα:

«Θα το δούμε αυτό. Πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι και οι παίκτες».

Για το αν θα μπορέσει η Λαμία να γλιτώσει τον υποβιβασμό:

«Φυσικά μπορούμε να παραμείνουμε. Έχουμε ποιοτικούς παίκτες, υπάρχει η πίστη στις δυνατότητές τους. Πρέπει να πάρουμε νίκες. Χρειαζόμαστε την υποστήριξή του κόσμου, εδώ αισθάνθηκα σαν οικογένεια και όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε αυτόν τον αγώνα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ