ΑρχικήΠοδόσφαιροΣτην «ΟΡΑΡ Arena» για το καλύτερο αποτέλεσμα

Στην «ΟΡΑΡ Arena» για το καλύτερο αποτέλεσμα

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την ΑΕΚ στην «ΟΡΑΡ Arena» για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής (21:00, CosmoteSport 1).

Ο Δικέφαλος έχει τρεις νίκες, αλλά και δύο ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Στοχεύει στην τρίτη θέση, όντας στο -3 από τον Ολυμπιακό και θέλει να τον προσπεράσει ως το φινάλε της σεζόν. Ψάχνει την αντίδραση, αφού είναι πληγωμένος μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (1-2), ενώ στη συνέχεια θα στραφεί στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη. Εκτός έδρας έχει 7-6-2 ρεκόρ με 22-12 γκολ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές, τους Αουγκούστο και Τάισον, ενώ εκτός παραμένουν οι «γνωστοί» Κούρτιτς, Αντρέ Ρικάρντο, Νάρεϊ. Αντιθέτως, επέστρεψαν οι Σάστρε, Τζίμας.

Η ΑΕΚ από την άλλη πλευρά μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, συνεχίζοντας παρέα με τον Παναθηναϊκό στην κορυφή. Υστερεί μεν στην ισοβαθμία, αλλά αναζητά νέο τρίποντο για να τα παίξει όλα για όλα με το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή. Έχει ψυχολογία μετά τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού (1-3), ενώ εντός έδρας έχει ρεκόρ 12-1-2 με 32-7 τέρματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα που ενδέχεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές για να δώσει ανάσες σε παίκτες του, δεν υπολογίζει τους Σιντιμπέ, Μοχαμάντι, Αραούχο, ενώ την ίδια ώρα επέστρεψαν οι Φαν Βέερτ, Κοσίδης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ