ΑρχικήΠοδόσφαιροΟι φίλοι της Γιουνάιτεντ τρελάθηκαν με την Τούμπα! (Pics)

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τρελάθηκαν με την Τούμπα! (Pics)

Θέμα συζήτησης έγινε στην Αγγλία και κυρίως στις τάξεις των φιλάθλων της Manchester United το γήπεδο της Τούμπας, καθώς μερίδα φίλων της αγγλικής ομάδας έδωσε το παρών στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Το γήπεδο του ΠΑΟΚ ως γνωστόν αποτελεί μία τις πιο καυτές έδρες στην Ευρώπη και για μία ακόμα φορά γίνεται λόγος σε αυτό. Αυτή τη φορά είχα την τύχη να γνωρίσουν τη μαγεία της Τούμπας φίλοι της Manchester United οι οποίοι επισκέφτηκαν τη Θεσσαλονίκη παρακολουθώντας το ντέρμπι του «δικέφαλου» με τον Ολυμπιακό, με την όλη ατμόσφαιρα να γίνεται θέμα και εκτενές αφιέρωμα στο περιοδικό των φίλων της united.

«Το νέο περιοδικό «United We Stand», κυκλοφόρησε τώρα και περιλαμβάνει τον απολογισμό μου για ένα από τα πιο άγρια ντέρμπι της Ευρώπης, μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι φίλαθλοι των «κόκκινων διαβόλων» στο έντυπο και προσθέτουν:

«Πάρτε ένα αντίγραφο στο Old Trafford, online και αν θέλετε ένα Σαββατοκύριακο με καλό φαγητό, ποδόσφαιρο και φωτιά τότε ένα ταξίδι στη Θεσσαλονίκη είναι για εσάς».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ