ΑρχικήΠοδόσφαιροΛύρατζης: «Θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός»

Λύρατζης: «Θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός»

Ο νεαρός άσος έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω των Social Media, για τον τραυματισμό του.

Όπως ανέφερε στο μήνυμά του: «Εδώ και αρκετούς μήνες αντιμετωπίζω αλλεπάλληλους τραυματισμούς που δεν μου επιτρέπουν να είμαι ο παίκτης που θέλω και μπορώ να είμαι. Ο τελευταίος με στεναχώρησε ιδιαίτερα καθώς με αφήνει μακριά από τα γήπεδα για αρκετές εβδομάδες.

Είμαι ευγνώμων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που φρόντισε για την νοσηλεία μου και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς άπαντες για τις ευχές , την συμπαράσταση και την αγάπη που μου δίνετε μέσα από τα μηνύματα σας. Ευχαριστω τους γιατρούς κυριο Μπούρα και κύριο Καραπαντζο αλλά και το ιατρικό διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης για την φροντίδα τους.

Υπόσχομαι πως θα δουλέψω σκληρά για να επανέλθω πιο δυνατός και σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό το συντομότερο δυνατόν μαζί με τον παράγοντα της τύχης.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τα δυο μου αδέρφια και την κοπέλα μου για την υπομονή και την στήριξη τους!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ