ΑρχικήΔιάφοραΘεσσαλονίκη: Μαθήτριες καταγγέλλουν παρενόχληση από καθηγητή τους – Υπό κατάληψη το σχολείο

Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες καταγγέλλουν παρενόχληση από καθηγητή τους – Υπό κατάληψη το σχολείο

Μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ Πανοράματος στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλουν έναν καθηγητή τους για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Υπό κατάληψη βρίσκεται Γενικό Λύκειο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης από την περασμένη Τρίτη 13 Δεκεμβρίου καθώς σύμφωνα με τους μαθητές συγκεκριμένος καθηγητής είχε απρεπή και «παραβατική» συμπεριφορά, η οποία έφτανε μέχρι και τα σεξουαλικά υπονοούμενα. Σύμφωνα με τους ίδιους έφτασαν στο σημείο να κλείσουν το σχολείο καθώς είχαν κάνει επανειλημμένως καταγγελίες, οι οποίες δεν εισακούγονταν.

Σύμφωνα με καταγγελίες μαθητριών στο GRTimes, ο καθηγητής τις παρενοχλούσε εντός και εκτός σχολείου κάνοντας απρεπή σχόλια για το σώμα τους, ενώ κάποιες φορές τις άγγιζε όχι και τόσο αθώα κάνοντας και προσωπικές ερωτήσεις για το αν γυμνάζονται, σχολιάζοντας παράλληλα την ομορφιά και το ντύσιμό τους.

Μαθήτρια μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα, αποκάλυψε ότι είχε δεχθεί ερώτηση για το αν γυμνάζεται πολύ. Την ίδια ημέρα που του απάντησε θετικά, είδε τον καθηγητή της στο ίδιο γυμναστήριο, παρόλο που στο παρελθόν δεν τον είχε ξαναδεί.

«Δέχομαι σχόλια του τύπου “τί ωραία μάτια έχεις”, “αν γυμνάζεσαι και πού”. Μάλιστα, την ίδια ημέρα που του απάντησα πού γυμνάζομαι, έκανε και επίσκεψη στο χώρο αυτό, γεγονός που για να πω την αλήθεια μου έκανε πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση», ανέφερε η μαθήτρια στο GRTimes.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ