ΑρχικήΠοδόσφαιροΠάει για βασικός ο Κουλιεράκης

Πάει για βασικός ο Κουλιεράκης

Το τελευταίο φιλικό της δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας στη Βουδαπέστη, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μάλτα (2-2) την περασμένη Πέμπτη.

Στο γήπεδο “Φέρεντς Πούσκας” στις 21:45 (Cosmote Sports 1), το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ουγγαρία, με τον Πογιέτ να αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα.

Ο Ουρουγουανός προπονητής σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη δίπλα στον Χατζηδιάκο, ενώ κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Πασχαλάκης. Στα άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν οι Ρότα και Γιαννούλης ενώ στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται ο Σιώπης με τον Κουρμπέλη. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται ο Μάνταλος και ο Μασούρας, ενώ ο Μπακασέτας θα παίξει πίσω από τον πρωθημένο Ιωαννίδη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,565ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,491ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ