Το καλοκαίρι, αποφασίστηκε από μεριάς ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Τζίμας να δοθεί δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννινα προκειμένου να αποκτήσει εμπειρίες από την Super League και στη συνέχεια να επιστρέψει πιο ώριμος στον Δικέφαλο.
Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, συμμετείχε στην προετοιμασία των ασπρόμαυρων και άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους συνεργάτες του, ωστόσο εάν έμενε ήταν δεδομένο πως δεν θα έπαιρνε πολλές ευκαιρίες.
Πέρσι, με τον ΠΑΟΚ Β’ κατέγραψε μια αξιοπρόσεκτη πορεία με 7 γκολ σε 30 εμφανίσεις και φέτος δόθηκε δανεικός στα Γιάννινα προκειμένου να γυρίσει ετοιμότερος στον Δικέφαλο.
Ως τώρα μετράει 9 συμμετοχές, 3 εκ των οποίων ως βασικός και 1 ασίστ, ενώ στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ιωνικό κέρδισε το πέναλτι από το οποίο προήλθε το 2-2 της ομάδας του.
Σίγουρα οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν να τον δουν με πιο ενεργό ρόλο στους Ηπειρώτες, καθώς πιστεύουν πολύ στο ταλέντο και την ποιότητα του 21χρονου ποδοσφαιριστή με καταγωγή από την Πρέβεζα.
Διαβάστε επίσης:
Προπόνηση με διπλό και όμορφα γκολ (video)