ΑρχικήΔιεθνήBundesliga: Ματσάρες και... χαμός στην κορυφή (video)

Bundesliga: Ματσάρες και… χαμός στην κορυφή (video)

Πανδαισία τερμάτων και θεάματος ήταν και αυτή η αγωνιστική στην Γερμανία καθώς σε 6 ματς σημειώθηκαν 23 γκολ!

Άουγκσμπουργκ-Λειψία 3-3

Πολύ σκληρή για να… πεθάνει φάνηκε η Λειψία, καθώς μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 από την Άουγκσμπουργκ, αλλά μέσα σε 17 λεπτά σημείωσε 3 γκολ και έσωσε το βαθμό της ισοπαλίας.

Μπερίσα, Ντεμίροβιτς και Βάργκας έκαναν το 3-0 για τους γηπεδούχους, ενώ η αντεπίθεση της Ράσεν Μπαλ ξεκίνησε από το 73ο λεπτό με γκολ του Αντρέ Σίλβα, συνεχίστηκε στο 89ο λεπτό με γκολ του Νκουκού και ολοκληρώθηκε ένα λεπτό μετά, με τον Νοβόα να λυτρώνει την ομάδα του.

Φράιμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 2-0

Δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα κόντρα στη Βέρντερ η Φράιμπουργκ, παίρνοντας την 6η της νίκη φέτος στο πρωτάθλημα.

Ο Κούμπλερ στο 56ο λεπτό έκανε το 1-0, ενώ τη νίκη «σφράγισε» ο Γκρίφο από την άσπρη βούλα στο 80ο λεπτό.

Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ 2-2

Ακόμη ένα συναρπαστικό παιχνίδι περιλάμβανε η χθεσινή ημέρα στη Bundesliga. Η Λεβερκούζεν πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ντιαμπί στο 17ο λεπτό, ενώ πριν 7 λεπτά ο ίδιος παίκτης έχασε πέναλτι, με τον Άντριχ να βάζει τη μπάλα σε λάθος εστία δέκα λεπτά μετά για το 1-1.

Στην επανάληψη, ο Άρνολντ με πέναλτι έκανε το 1-2, ενώ αυτός που ισοφάρισε για τις «ασπιρίνες» ήταν ο Φριμπόνγκ στο 76ο λεπτό.

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Στουτγάρδη 5-0

Με πέντε γκολ διέλυσε την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου η Μπορούσια Ντόρτμουντ, έχοντας ξανά ως πρωταγωνιστή τον Μπέλιγχαμ. Ο νεαρός Άγγλος χαφ πέτυχε δύο γκολ στο εν λόγω ματς, ενώ από ένα σημείωσαν οι Ζίλε, Ρέινα και Μουκόκο.

Από πλευράς Στουτγάρδης έπαιξε και ο Περέα, ωστόσο ο πρώην φορ του ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του.

Χόφενχαϊμ-Μπάγερν Μονάχου 0-2

Μουσιάλα και Τσούπο Μοτίνγκ στο 18′ και 38′ αντίστοιχα έδωσαν τη νίκη στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία έμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Βαυαροί κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα, εάν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική τους προσπάθεια.

Γκλάντμπαχ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-3

Μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε η Άιντραχτ στην έδρα της Γκλάντμπαχ με 1-3, παραμένοντας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Λίντστρομ με δύο γκολ και Εμπίμπε με ένα, διαμόρφωσαν το 0-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου, με τα «πουλάρια» να καταφέρνουν μονάχα να μειώσουν σε 1-3 στην επανάληψη, χάρις σε γκολ του Τιράμ.

Η βαθμολογία στο top-5:

  1. Oυνιόν Βερολίνου 23β. (1 ματς λιγότερο)
  2. Μπάγερν Μονάχου 22β.
  3. Φράιμπουργκ 21β.
  4. Άιντραχτ Φρανκφούρτης 20β.
  5. Μπορούσια Ντόρτμουντ 19β.

Διαβάστε επίσης:

Στο «στόχαστρο» των Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

«Χρυσός» ο Καρίμ Μπενζεμά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ