Ο Σίμε Βρσάλικο δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ενώ και η συμμετοχή του Γιαν Εμβιλά κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο Ολυμπιακός μετά το παιχνίδι με την Καραμπάχ στο Europa League έχει αρκετά ανοιχτά μέτωπα να αντιμετωπίσει, καθώς δύο παίκτες του αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών.
Συγκεκριμένα ο Εμβιλά έχει υποστεί κάκωση στην ποδοκνημική και ακολουθεί θεραπεία, προκειμένου να δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Η συμμετοχή του Γάλλου χαφ αναμένεται να κριθεί στην τελευταία προπόνηση των «ερυθρόλευκων» την Κυριακή.
Η περίπτωση του Βρσάλικο κρίνεται πιο σοβαρή, καθώς ο Κροάτης μπακ αντιμετωπίζει πρόβλημα στους οπίσθιους μηριαίους. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στις επόμενες προπονήσεις, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί, τον Παναγιώτη Ρέτσο και τον Τόμας Βατσλίκ.