Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου θα προπονηθούν στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα αναμένεται να αναχωρήσουν για Λειβαδιά.
Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό (08/10, 16:30) και καλείται να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, έχοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών.
Εκτός προπόνησης έμεινε χθες (7/10) ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ ακόμη τέσσερις παίκτες βρίσκονται στα «πιτς». Ο λόγος για τους Μπράντον Τόμας, Ντούγκλας Αουγκούστο, Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και Γιάννη Μιχαηλίδη. Το πρόσφατο πρόβλημα αφορά τον Βραζιλιάνο, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Από την άλλη, θετικά ήταν τα νέα για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά χθες με την υπόλοιπη ομάδα.