ΑρχικήΡετρόZisis The End (video)

Zisis The End (video)

30 Σεπτέμβρη του 1997. Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Άρσεναλ, στον απόηχο του 1-0 στην Τούμπα. Το τελικό 1-1 φέρνει τον Δικέφαλο στην επόμενη φάση και τους χιλιάδες φίλους του στο Χάιμπουρι να πανηγυρίζουν μια ιστορική πρόκριση.

Μια από τις πιο χρυσές σελίδες, στην ασπρόμαυρη ιστορία, γράφτηκε σαν σήμερα το 1997. Τότε, που τα παιδιά του Άγγελου Αναστασιάδη χάριζαν μια ανεπανάληπτη πρόκριση μέσα στο Χάιμπουρι, επί της Άρσεναλ των Σίμαν, Βιεϊρά, Ανελκά, Ράιτ, Μπέρκαμπ, Όβερματς και Πετίτ.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν ανοίξει το σκορ με τον Ντένις Μπέρκαμπ στο 22ο λεπτό και παρά την φλύαρη κατοχή τους δεν κατάφεραν να φθάσουν στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος. Ο ΠΑΟΚ, «τιμώρησε» την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ και στο 87′ ο Ζήσης Βρύζας έκανε το 1-1 και έστειλε τους χιλιάδες φίλους του Δικεφάλου στα… ουράνια.

«Zisis The End» έγραφε την επόμενη ημέρα το πρωτοσέλιδο της «SUN», μια φράση που μέχρι και σήμερα έμεινε χαραγμένη στο μυαλό των φίλων του ΠΑΟΚ, που έζησαν εκείνη την απίστευτη και ιστορική πρόκριση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ