ΑρχικήΠοδόσφαιροΌταν ο ΠΑΟΚ έστηνε πάρτι στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Όταν ο ΠΑΟΚ έστηνε πάρτι στην Τούμπα απέναντι στον Παναθηναϊκό

Η επιστροφή του κόσμου του Δικεφάλου στην Τούμπα, είχε συνοδευτεί από μια εντυπωσιακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ που διέλυσε τον Παναθηναϊκό με 4-0.

Ο Δικέφαλος του Βορρά είχε σε εξαιρετική μέρα τον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος πέτυχε δύο εκπληκτικά τέρματα και «σήκωσε» στο πόδι την Τούμπα.

Όλα ξεκίνησαν στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από μια ατομική έμπνευση του Πέλκα, ο οποίος με ένα εξαιρετικό σουτ από πολύ μακριά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πέλκας το «πήρε» ξανά πάνω του, περνώντας τρεις αντιπάλους του και πλασάροντας τον Διούδη για το 2-0.

Στο 66΄η αποβολή του Ινσούα για χέρι, με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μετά από σουτ του Μαουρίσιο, έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για τους «ασπρόμαυρους», δεδομένου πως ο Κουλούρης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 3-0, έχοντας πλέον απέναντι του έναν Παναθηναϊκό με αριθμητικό μειονέκτημα.

Με τον Παναθηναϊκό να έχει χάσει εντελώς την όποια ψυχολογία είχε και τον Μαρίνο Ουζουνίδη να παρακολουθεί αμίλητος το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ανέκτησε εκ νέου τα ηνία και προειδοποίησε αρχικά με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μαουρίσιο που πέρασε ελάχιστα έξω.

Ο Πρίγιοβιτς όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, επέστρεψε στα γκολ, με εξαιρετικό τελείωμα για το 4-0 στο 77′ .

Στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι ήρθε η αποβολή του Μακ με απευθείας κόκκινη κάρτα για σπρώξιμο στον Βιγιαφάνιες.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε μεγάλο νικητή τον ΠΑΟΚ με 4-0 και τον Παναθηναϊκό να βυθίζεται στην εσωστρέφεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ