ΑρχικήΠοδόσφαιροΚλάους Αθανασιάδης για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Από την διακοπή θα βγει πολύ...

Κλάους Αθανασιάδης για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Από την διακοπή θα βγει πολύ βελτιωμένος»

Για όλους και για όλα μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στην εικόνα του Δικεφάλου την φετινή αγωνιστική χρονιά, ενώ σχολίασε και τους καινούριους παίκτες που έφτασαν στην Θεσσαλονίκη.

Για την παραμονή του στην Αναγέννηση Καρδίτσας: «Έμεινα μαζί με άλλα παιδιά. Ξεκινήσαμε από πέρσι και συνεχίζουμε και φέτος την προσπάθεια. Είναι μια οικογένεια και θέλουν να πέτυχουν το όνειρο γιατί η Καρδίτσα δεν έχει παίξει ποτέ στην Α Εθνική και έχει αγκαλιάσει όλη την προσπάθεια ο κόσμος. Όταν βλέπεις κόσμο, νιώθεις διαφορετικά. Να έχουμε υγεία και θα έρθουν περισσότερα».

Για το τι φέρνει τα γκολ: «Πλέον είναι ψυχολογικό και από τους επιθετικούς και την ομάδα. Όταν κάνεις ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, σε παίρνει από κάτω. Γιατί η ομάδα βγαίνει στο γκολ, κάνει φάσεις. Τα έχω περάσει. Δεν γίνεται να ξέχασαν να βάζουν γκολ. Όταν έρχεται η φάση, προσπαθείς να είσαι ήρεμος. Όταν λες πρέπει να βάλω γκολ δεν έρχεται ποτέ. Και το έκανα στη σεζόν που δεν έβαλα γκολ με τον ΠΑΟΚ Πρέπει να σηκώνεις και το βάρος σε μια ομάδα. Πρέπει να μπεις στη διαδικασία ότι πέρασαν παίκτες σαν τον Πρίγιοβιτς. Είναι όπως μάθει ο καθένας. Εγώ ζουσα με την πίεση του κόσμου στην Τούμπα. Κάποια παιδιά μπορεί να μην το σηκώνουν. Εκεί πρέπει να βοηθήσουν οι υπόλοιποι».

Για τους Ολιβέιρα και Μπράντον Τόμας: «Μου αρέσουν, είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Είναι θέμα χρόνου να ξεμπουκώσουν και θα έρθουν και άλλα γκολ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ: «Είναι καινούρια ομάδα και θέλει υπομονή από όλους μέσα στο κλαμπ και από τον κόσμο. Όταν σταματήσει το πρωτάθλημα και δουλέψει περισσότερο, ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ βελτιωμένος».

Αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικό ή δεκάρι: «Άμα ξεκινούσε η ομάδα και πήγαινε τρένο θα το συζητούσαμε; Πιστεύω είναι καθαρά ψυχολογικό θέμα. Επειδή ο προπονητής ήταν και παλιά στον ΠΑΟΚ και γνωρίζει από την πίεση, θα τα καταφέρει».

Για τον δανεισμό του Κούτσια στον Βόλο: «Κι εγώ είχα πάει δανεικός. Το θέμα είναι και να παίξει. Γιατί αν δεν παίξει είναι δώρον άδωρον. Πιστεύω ότι και στον μπορούσε να πάρει ευκαιρίες, να είναι αυτός αλλαγή του Ολιβέιρα και να δουλευτεί εντός της ομάδας. Πιστεύω να έχει γίνει κάποιο λάθος με τον Κούτσια».

Για το ότι πλέον ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα του παιδιά από τις ακαδημίες: «Έχουν αλλάξει πολλά στις ακαδημίες. Πλέον δουλεύουν πολύ περισσότερο με τα παιδιά, είναι πιο οργανωμένα. Αυτό φαίνεται από τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να το δούμε αυτό σε όλες τις ομάδες. Αυτό είναι το μέλλον. Είναι και ο κόσμος που δεν έχει υπομονή».

Για το φετινό Πρωτάθλημα: «Πιστεύω θα είναι ένα από τα καλυτέρα πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει φαβορί, θα παλέψουν όλοι, θα επικρατήσει όποιος έχει διάρκεια. Θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Δεν θα υπάρχουν διαφορές 15 βαθμών».

Για τον Σταύρο Σαράφη και την περιπέτεια με την υγεία του: «Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βγει δυνατός. Ήταν ο άνθρωπος που με πήρε τηλέφωνο να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Εύχομαι να το ξεπεράσει όσο το δυνατό πιο γρήγορα».

Αν θα τον ενοχλήσει πιθανή μεταγραφή του Πασχαλάκη στον Ολυμπιακό: «Δε θα με ενοχλήσει. Καθένας το βλέπει καθαρά επαγγελματικά. Έχει την τρέλα του αλλά δεν πούλησε οπαδίλικι, δεν είπε δεν πάω εδώ, δεν πάω εκεί».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ