ΑρχικήΠοδόσφαιροΕπιστροφές ενόψει Ατρόμητου

Επιστροφές ενόψει Ατρόμητου

Αδειάζει ολοένα και περισσότερο το απουσιολόγιο των «ασπρόμαυρων» ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης απέναντι στους Περιστεριώτες – Μετράει επιστροφές ο ΠΑΟΚ!

Εντατική δουλειά με ορίζοντα τη δεύτερη αγωνιστική του εγχώριου πρωταθλήματος απέναντι στον Ατρόμητο (28/8, 21:45) για το γκρουπ του Ραζβάν Λουτσέσκου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσήμβριας, έχοντας επί τους ουσίας ως μοναδικές απουσίες αυτές των Ιβάν Νάσμπεργκ και Γιάννη Μιχαηλίδη, σύμφωνα με όσα επισημάνθηκαν νωρίτερα μέσα από το PAOKnews.gr.

Σε κάθε περίπτωση, το απουσιολόγιο των «ασπρόμαυρων» ενόψει της επικείμενης αναμέτρησης απέναντι στους Περιστεριώτες αδειάζει ολοένα και περισσότερο, δεδομένου πως ο πολύπειρος τεχνικός του Δικεφάλου αναμένεται να έχει εκ νέου στη διάθεσή του τόσο τους τιμωρημένους Άντριγια Ζίβκοβιτς και Αντρέ Βιεϊρίνια, όσο και τους άλλοτε τραυματίες Ράφα Σοάρες και Χάρη Τσιγγάρα.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο νεαρός χαφ αντιμετώπισε έντονο πρόβλημα στους κοιλιακούς και στο πλαίσιο της προφύλαξής του δεν αγωνίστηκε στις διπλές αναμετρήσεις απέναντι στη Λέφσκι Σόφιας και προφανώς ούτε στην πρεμιέρα, με την υποσημείωση ότι βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» αναφορικά με την ομαλότερη εξουδετέρωση του προβλήματος, υποχρεούμενοι σε θεραπείες αντί σε πιθανή επέμβαση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ