ΑρχικήΠοδόσφαιροΤόσα γλιτώνει από τις τρεις αποχωρήσεις

Τόσα γλιτώνει από τις τρεις αποχωρήσεις

Μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Τόμας Μουργκ στην ΛΑΣΚ, ο ΠΑΟΚ επικεντρώνεται στις 3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που υπάρχει συμφωνία με τους ενδιαφερόμενους.

Φυσικά, ο λόγος γίνεται για τον Ενέα Μιχάι ο οποίος έκλεισε στη Φαμαλικάο, για τον Λούκας Τέιλορ ο οποίος μετακομίζει στην Ουκρανία για λογαριασμό της Σαχτάρ, αλλά και για τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα γίνει παίκτης της Αλ Μπαντίν.

Από αυτές τις τρεις αποχωρήσεις λοιπόν, ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να εκταμιεύσει ορισμένα χρήματα, ούτως ώστε να μπορέσει και ο ίδιος να πραγματοποιήσει ορισμένες προσθήκες, ως το τέλος του μεταγραφικού παζαριού.

Πιο συγκεκριμένα, από την υπόθεση του Ένεα Μιχάι, ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξεως των 200.000 ευρώ, ενώ από το συμβόλαιό του θα γλιτώσει ακόμη τόσα.

Περνώντας σε αυτή του Τέιλορ, μπορεί η Σαχτάρ να μην καταβάλλει κάποιο χρηματικό αντίτιμο (τουλάχιστον φέτος) καθώς θα αποκτηθεί με καθεστώς δανεισμού, ωστόσο θα καλυφθεί ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη από τους Ουκρανούς, το οποίο φτάνει τις 400.000 ευρώ.

Τέλος, από τον Λέο Ζαμπά ο ΠΑΟΚ αναμένεται να γλιτώσει περίπου 800.000 ευρώ από το συμβόλαιό του, ενώ θα μετεγγραφεί ως ελεύθερος στον αραβικό σύλλογο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ