Σε επίπεδο μεταγραφικών φημολογιών, το όνομα του Βενεζουελάνου ποδοσφαιριστή εμπλέκεται εκ νέου με τη Σάντος, σύμφωνα με μεξικάνικα μέσα ενημέρωσης, επισημαίνοντας ότι η Τίγκρες αποδέχθηκε την πρότασή της υπό καθεστώς δανεισμού!
«Φλερτ» που προσωρινώς δεν μετατράπηκε σε «γάμο» η υπόθεση του Γέφερσον Σοτέλδο, έχοντας συνδεθεί με τη μεταγραφική λίστα των «ασπρόμαυρων» το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με την υποσημείωση πως οι Μεξικανοί επανάφεραν το όνομά του στη βιτρίνα, εντούτοις, τα εν λόγω δημοσιεύματα δεν αφορούσαν ούτε τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είχε κινηθεί για την απόκτησή του.
Όπως μεταδίδουν σχετικά δημοσιεύματα, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός επιστρέφει εκ νέου στη Σάντος, ομάδα στην οποία είχε τη μεγαλύτερη παραγωγικότητα, δεδομένου ότι η πρόταση του βραζιλιάνικου συλλόγου με ορίζοντα δανεισμού του έως και το καλοκαίρι του 2023 έγινε δεκτή από τους Μεξικανούς κι ως εκ τούτου αναμένεται η οριστικοποίηση της μεταγραφής του στην πρώην ομάδα του!
Αξίζει να προσθέσει κανείς πως τα παραπάνω σενάρια ισχυροποιούνται από το γεγονός ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στην ανταλλαγή εγγράφων προκειμένου να επισημοποιηθεί η συμφωνία, ενώ από πλευράς του ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με την Σάντος, όπου από το 2019 ως το 2021 έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις της καριέρας του.