ΑρχικήΔιεθνήΔιπλή ενίσχυση η Νις, μένει... Λονδίνο ο Λένο

Διπλή ενίσχυση η Νις, μένει… Λονδίνο ο Λένο

Το PAOKnews για όλο τον Αύγουστο, θα σας ενημερώνει για όλη τη κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι καθημερινά, με τις πιο σημαντικές μεταγραφές.

Eνίσχυση για τη Νις

Το ποσό των 13.000.000 ευρώ ξόδεψε η Νις για την απόκτηση του 20χρονου στόπερ, Ματία Βίτι, από την Έμπολι.

Η ομάδα από τη Νίκαια έδωσε… «μάχη» με Βόλφσμπουργκ και Λεβερκούζεν για τον νεαρό Ιταλό αμυντικό, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Έμπολι.

Επιπλέον, οι Γάλλοι απέκτησαν έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ τον Κάσπερ Σμάιχελ από την Λέστερ, με τον Δανό πορτιέρε να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Συνεχίζει στο Λονδίνο ο Λένο

Στη νεοφώτιστη Φούλαμ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπερντ Λένο, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 3.000.000 ευρώ.

Έτσι, αν και είχε «παίξει» το σενάριο επιστροφής του στη Λεβερκούζεν, εν τέλει ο έμπειρος Γερμανός πορτιέρε θα παραμείνει στο Λονδίνο, μετακομίζοντας στο Κρέιβεν Κότατζ.

Πήρε παίκτη από Άρσεναλ η Ρεμ

Τον δανεισμό του Φλοριάν Μπαλογκούν από την Άρσεναλ, ανακοίνωσε και επίσημα η Ρεμ, ως το τέλος της σεζόν.

Ο νεαρός Άγγλος φορ πέρσι είχε αγωνιστεί εκ νέου ως δανεικός στην Μίντλεσμπρο.

Ενίσχυση στα μετόπισθεν για την Χόφενχαϊμ

12.000.000 ευρώ ξόδεψε για την απόκτηση του Στάνλεϊ Νσοκί από την Μπριζ η Χόφενχαϊμ, ενισχύοντας την αμυντική της γραμμή.

Ο 23χρονος Γάλλος στόπερ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ως το 2027.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ