Έντονη επιθυμία του ολλανδικού συλλόγου αναφορικά με την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων», αποβλέποντας στο δανεισμό του – Καμία «αντίδραση» από ΠΑΟΚ!
Ενδιαφέρον από την Ουτρέχτη εξεφράστηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα για τον Χάρη Τσιγγάρα, επιθυμώντας να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή των «ασπρόμαυρων» με μορφή δανεισμού εν μέσω ενός διαστήματος που δεν έχει πάρει συμμετοχικό χρόνο στις επίσημες υποχρεώσεις του Δικεφάλου, με τον αστερίσκο ότι προσωρινώς μαίνονται περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα!
Σημειώνεται ότι ο νεαρός μέσος έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» έως και το 2024, με την υποσημείωση ότι τον περασμένο χειμώνα ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς, εξαργυρώνοντας τις καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ βάσει των όσων διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOKnews.gr (δείτε εδώ) ταλαιπωρείται με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς.
Από πλευράς «ασπρόμαυρων» δεν έχει υπάρξει κάποια «αντίδραση», αλλά ούτε και ξεκάθαρη πλεύση αναφορικά με τη διατήρηση του Χάρη Τσιγγάρα στο έμψυχο δυναμικό κι ως εκ τούτου αναμένονται οριστικές εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών.