ΑρχικήΔιάφοραΤα μάθατε; Η Κρήτη καίγεται...

Τα μάθατε; Η Κρήτη καίγεται…

Το εν λόγω ζήτημα, ξεφεύγει λίγο από τη θεματολογία του site, ωστόσο μιας που τα υπόλοιπα ΜΜΕ δεν πολυψήνονται γενικώς να γράψουν και να μεταδώσουν για την Κρήτη που… ψήνεται, κάπως πρέπει η είδηση αυτή να μεταφερθεί.

Από χθες το βράδυ, το Ρέθυμνο καίγεται ολάκερο. Ακόμη ένα καλοκαίρι, που το πράσινο της Ελλάδας εξαφανίζεται και οι πολίτες της χώρας περνούν δύσκολες ώρες, σαν να μην τους έφτανε η ακρίβεια.

Κάτοικοι του νησιού τρέχουν να σώσουν μόνοι τους, όσα η κυβέρνηση αποτυγχάνει παταγωδώς να τα σώσει, καθώς τα μπατσικά που αγοράζουν κάθε τρεις και λίγο, δεν έχουν καμιά μάνικα με νερό ενσωματωμένη.

Πολίτες της χώρας αυτής, παλεύουν μόνοι τους με τις φωτιές, να σώσουν το βιός τους. Την περιουσία τους. Να σώσουν σπίτια, δουλειές, κοπάδια. Κόποι μιας ολόκληρης ζωής καταρρέουν μπροστά στα μάτια τους.

Η Ελλάδα, για ακόμη μια φορά καίγεται.

Αλλά πολύ πιθανό, πάνω από τον μισό πληθυσμό της χώρας, να μην το έχει πάρει καν χαμπάρι. Βλέπετε, η συγκάλυψη από τα ΜΜΕ είναι μεθοδευμένη και δεν υπάρχει η ελάχιστη αναφορά στα όσα γίνονται από χθες βράδυ στην Κρήτη.

Γιατί, για τα ΜΜΕ, εφόσον δεν αναπαράγουν μια είδηση, τότε αυτή δεν υφίσταται.

Τα μάθατε; Η Κρήτη καίγεται.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ