ΑρχικήΜπάσκετΜπάσκετ: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ

Μπάσκετ: Πρωταθλήτρια Ισπανίας η Ρεάλ

Στη βασίλισσα «έγειρε» το classico των τελικών.

Θρίαμβος για τη Ρεάλ Μαδρίτης, που επικράτησε με 81-74 της Μπαρτσελόνα χάρη στη μεγαλειώδη εμφάνιση του Έντι Ταβάρες που “μάσησε” τους αντιπάλους του με μία επικών διαστάσεων εμφάνιση για το 3-1 στη σειρά και το πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν ήταν μεγάλη. Ισάξιες μπορούν να χαρακτηριστούν η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα, όμως οι Μαδριλένοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν το βράδυ της Κυριακής (19/6) καθώς επικράτησαν με 81-74 των Καταλανών για να κατακτήσουν με σκορ 3-1 το πρωτάθλημα Ισπανίας στο Wizink Center. Μπροστά στον Πάμπλο Λάσο που έβλεπε συγκινημένος τα τελευταία λεπτά από την άκρη του παρκέ…

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Έντι Ταβάρες, αυτό το θαύμα της φύσης, αυτός ο απίθανος σέντερ που κυριάρχησε στο διάστημα που βρέθηκε στο παρκέ και διέλυσε τη Μπαρτσελόνα. Σε 31 λεπτά ο θηριώδης σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι σκόραρε 25 πόντους από 9/11 δίποντα και 7/7 βολές, μάζεψε 13 ριμπάουντ (έξι αμυντικά και επτά επιθετικά), έδωσε μία ασίστ, έκλεψε μία μπάλα, έκοψε ένα σουτ, κέρδισε επτά φάουλ και συγκέντρωσε 41 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης, σε μια εμφάνιση καριέρας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ