ΑρχικήΜπάσκετΜπάσκετ: Πιστοποιητικά σε 8 ομάδες, παράταση στους 4... «κομμένους»!

Μπάσκετ: Πιστοποιητικά σε 8 ομάδες, παράταση στους 4… «κομμένους»!

Μέχρι τέλος του Ιούνη οφείλουν να συμπληρώσουν τους ελλιπείς φακέλους τους!

Σε έκτακτο ΔΣ του ΕΣΑΚΕ αποφασίστηκε 8 ομάδες να πάρουν πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Basket League, την ίδια ώρα που οι 4 ομάδες που «κόπηκαν» αρχικά να παίρνουν παράταση έως τις 30/06 για να συμπληρώσουν τους φακέλους τους.

Την Παρασκευή (17/06) το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ συνεδρίασε εκτάκτως με το θέμα της αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα να είναι βασικό θέμα συζήτησης.

Από την συνέλευση έγινε γνωστό πως 8 ομάδες πήραν κανονικά πιστοποιητικό για το νέο πρωτάθλημα της σεζόν 2022-23, την στιγμή που οι 4 ομάδες που κόπηκαν σε πρώτο βαθμό (ΑΕΚ, Άρης, Λάρισα, Απόλλων Πατρών) πήραν παράταση μέχρι τις 30/06, ώστε να συμπληρώσουν τους φακέλους τους και να είναι έτοιμες για το νέο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά σε μια κίνηση από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, για το καλό του μπάσκετ, όπως είπε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, με την πρόταση του προέδρου του Συνδέσμου να ψηφίζεται και να περνάει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ