ΑρχικήΠοδόσφαιροΛουτσέσκου: «Τρέλα για να φέρουμε τον πατέρα μου σπίτι!»

Λουτσέσκου: «Τρέλα για να φέρουμε τον πατέρα μου σπίτι!»

Συγκλονιστικές δηλώσεις από τον τεχνικό του Δικεφάλου για την παρουσία του πατέρα του στην Ουκρανία πριν το μεγάλο παιχνίδι ΠΑΟΚ- Μαρσέιγ.

Πριν από το εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Μαρσέιγ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έλαβε τα νέα από την Ουκρανία. Μίλησε για τις στιγμές τρέλας που έζησε μέχρι να επιστρέψει στη βάση του ο πατέρας του και αποκάλυψε πως ετοιμάζεται εκ νέου να βρεθεί στις επάλξεις δεδομένου πως παραμένει προπονητής της Ντιναμό Κιέβου.

Αναλυτικότερα σημείωσε:

«Ήταν περίεργο διότι συνέβη το βράδυ πριν από ένα παιχνίδι μας για το Conference League. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ήταν μια ιστορική στιγμή, ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά είχε φτάσει στους 8 της Ευρώπης. Σκεφτόμουν και προετοίμαζα τον αγώνα όλη την εβδομάδα. Ξαφνικά έμαθα πως η Ρωσία επιτέθηκε στην Ουκρανία και ο πατέρας μου ήταν εκεί! Ήταν δύσκολο και σκληρό, ήταν πολύ δύσκολο.

Μίλησα μαζί του και μου είπε πως δεν αισθάνθηκε κάτι, ούτε άκουσε κάποιον θόρυβο. Ήξεραν όλοι πως θα συνέβαινε και πως δεν υπήρχε κάτι επικίνδυνο εκείνη τη στιγμή γι’ αυτόν. Φυσικά μετά επικράτησε τρέλα για να τον φέρουμε σπίτι. Αυτός ήθελε να μείνει και έμεινε κάποιο διάστημα, αλλά τελικά έφυγε. Ωστόσο η διαδρομή ήταν δύσκολη διότι έφυγε με το αυτοκίνητο.

Ήταν έντονες στιγμές, αλλά ήμουν ήσυχος και ήρεμος επειδή τον ξέρω…

Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο. Το ίδιο είχε συμβεί και το 2014. Τότε προτίμησε να μείνει για να στείλει μήνυμα ότι πρέπει όλοι να μείνουν και να παλέψουν…

Σήμερα θα ξαναφύγει για το Κίεβο μαζί με την ομάδα. Θα κάνουν προπονήσεις στο Κίεβο. Οι προπονήσεις θα γίνουν εκεί για 6-7 ημέρες, θα πάει στην Ελβετία και μετά πάλι πίσω. Θέλει να δείξει πως είναι δίπλα στους ανθρώπους. Το να παραμείνει στο σπίτι τον κάνει να χάνει την ενέργεια τους. Όλο αυτό τον κάνει να νιώθει νέος. Τον συνάντησα το απόγευμα και μιλούσε μόνο για την προπόνηση!».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ