ΑρχικήΠοδόσφαιροΟι εγκληματικές επιθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. στον κόσμο του ΠΑΟΚ! (video)

Οι εγκληματικές επιθέσεις της ΕΛ.ΑΣ. στον κόσμο του ΠΑΟΚ! (video)

Σκηνές που θυμίζουν πόλεμο από τις δυνάμεις των ΜΑΤ κατά των «ασπρόμαυρων» που ταξίδεψαν στο ΟΑΚΑ!

Μπορεί ο μέσος φίλος του Δικεφάλου να διένυσε πάνω από 1.000 χιλιόμετρα (για ακόμη μία φορά) ώστε να βρεθεί πλάι στην ομάδα του για τον τελικό του Κυπέλου, εντούτοις, ο σεβασμός προς αυτόν φαίνεται πως δεν υφίσταται ούτε… στη φαντασία των ανθρώπων της ΕΛ.ΑΣ.

Από το πρώτο λεπτό της εισόδου των φίλων του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν σε εντεταλμένη υπηρεσία να πυροδοτήσουν τα επεισόδια από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» με χειρονομίες, αντεθνικές ρήσεις, βρισιές, προπηλακισμούς και πολλές επιθέσεις σε κερκίδα με περισσότερους από 21.000 ανθρώπους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα το βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει πως η αστυνομία, χωρίς καμία εμφανή πρόκληση, αποφάσισε να κάνει χρήση δακρυγόνων στο ΟΑΚΑ, εκτοξεύοντάς τα προς την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ και προκαλώντας τεράστια αναστάτωση και δυσφορία στην συντριπτική πλειονότητα του κόσμου, που δεν έκανε απολύτως τίποτα πέραν του… λάθους του να φωνάζει υπέρ της ομάδας του. 

Είναι χαρακτηριστικό πως, όπως μαρτυρούν οι εικόνες, οι περισσότεροι αδυνατούν να καταλάβουν για ποιο λόγο η ΕΛ.ΑΣ. προέβη στη ρίψη χημικών την στιγμή που δεν συμβαίνει το παραμικρό που να δικαιολογεί την συγκεκριμένη κίνηση. 

Δείτε το βίντεο με την απροκάλυπτη επίθεση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. στον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ