ΑρχικήΠοδόσφαιροΑποχαιρέτησε ο Πασχαλάκης: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά»

Αποχαιρέτησε ο Πασχαλάκης: «Φεύγω με το κεφάλι ψηλά»

Όλα όσα δήλωσε ο πορτιέρο του ΠΑΟΚ αναφορικά με το μέλλον του στο σωματείο, καθώς και την πιθανή παραμονή του στους «ασπρόμαυρους». «Ποτέ μην λες ποτέ», υπογράμμισε σε ερώτηση για το αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. 

Την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ -όπως όλα δείχνουν- πραγματοποίησε στο χθεσινό τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος μιλώντας μετά τη λήξη της αναμέτρησης έκανε απολογισμό των όσων έζησε με τη φανέλα του Δικεφάλου. 

Αναλυτικότερα όσα δήλωσε:

«Φεύγω με ψηλά το κεφάλι. Δεν υπάρχει πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ, θέλω να πάω στο εξωτερικό. Ήρθα παιδί και φεύγω άντρας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Είμαι περήφανος για όσα έχουμε καταφέρει», ανέφερε αρχικά ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση είπε: «Ποτέ μην λες ποτέ».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ