ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΧατζηθεοδώρου: «Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!»

Χατζηθεοδώρου: «Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!»

Σε «ντελίριο» ο τεχνικός του Δικεφάλου μετά τη σπουδαία νίκη στον Πειραιά!

Ο ΠΑΟΚ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον Πειραιά και επικράτησε του Εθνικού με 5-6 κατακτώντας την πρόκριση όπου θα κυνηγήσει το Ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Σε πελάγη… ευτυχίας πλέει ο τεχνικός του Δικεφάλου, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μετά τη σπουδαία επιτυχία του συλλόγου εκφράζοντας την πλήρη ικανοποίησή του μετά τη λήξη της σημερινής αναμέτρησης.

Θοδωρής Χατζηθεοδώρου:

«Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε! Δεν μπορώ να περιγράψω την χαρά και την περηφάνεια μου για την προσπάθεια των παιδιών, για αυτή την εξαιρετική πορεία που έχουμε κάνει στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Έχουμε παίξει κόντρα σε τρεις καλύτερες ομάδες από εμάς, έχοντας το μειονέκτημα της έδρας και έχουμε καταφέρει να μπούμε στην εξάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μία τεράστια επιτυχία, τόσο για το Σωματείο, όσο και για την προσπάθεια που έχουν καταβάλει οι παίκτες. Παρά τις αντιξοότητες και την κούραση, η οποία είναι τεράστια, οφείλω να το πω.

Σήμερα είχαμε το 17ο ταξίδι μας στην Αθήνα σαν Σωματείο, και όλα αυτά είναι επιπλέον επιβάρυνση για τους παίκτες. Παρόλα αυτά, τα παιδιά αφοσιώθηκαν στο πλάνο που φτιάξαμε για το ματς και η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά ειδικά στον αμυντικό τομέα. Είχαμε σε εξαιρετική κατάσταση τον τερματοφύλακα μας, τον Αϊβαλιώτη, ο οποίος βοήθησε και βοηθήθηκε από τα υπόλοιπα παιδιά. Του είχαμε πει ότι το σκορ θα έπρεπε να πάει σε πολύ χαμηλά επίπεδα αν θέλαμε να έχουμε τύχη απέναντι στον Εθνικό, γιατί είναι ένα εκτός έδρας ματς, και ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Πραγματικά τα παιδιά έδειξαν έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ακόμα και όταν παίξαμε με παίκτη λιγότερο για τέσσερα λεπτά, και νομίζω εκεί έχασε ο Εθνικός το παιχνίδι. Όταν μία ομάδα παίζει για τέσσερα λεπτά με παίκτη παραπάνω και δεν καταφέρνει να σκοράρει, η ψυχολογία γυρίζει μπούμερανγκ. Αυτό είναι για οποιαδήποτε ομάδα η οποία θα βρεθεί σε αντίστοιχο σημείο, όχι μόνο για τον Εθνικό. Καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ, και το κάναμε με εξαιρετικό τρόπο. Ένα τεράστιο μπράβο στα παιδιά!. 

Η σεζόν δεν έχει τελειώσει όμως ακόμα, έχουμε τα παιχνίδια κόντρα στον Υδραϊκό για τις θέσεις 5-6, και εννοείται ότι ο ΠΑΟΚ εδώ που έχει φτάσει γιατί να μην κοιτάξει ακόμα ψηλότερα, δηλαδή την έξοδο στην Ευρώπη. Η κούραση είναι πάρα πολύ μεγάλη, αλλά ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας για τα παιχνίδια κόντρα στον Υδραϊκό. Πάλι δεν χωρά αμφισβήτηση ποιος είναι το φαβορί και ποιος το αουτσάιντερ, αλλά από κει και πέρα εμείς έχουμε αποδείξει ότι κυνηγάμε όλες τις πιθανότητες που μας αναλογούν, και μέχρι τώρα τα έχουμε καταφέρει. Θα κοιτάξουμε με το υπάρχον ρόστερ να αναπληρώσουμε την απουσία του Σγουρίδη, και από κει πέρα θα δούμε τι θα συμβεί σε αυτή τη νέα σειρά». 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ