ΑρχικήΑπόψειςΠρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει μπροστά στον κόσμο του

Πρέπει να βρει τρόπο να κερδίσει μπροστά στον κόσμο του

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό σε έναν «τελικό» άλλης σημασίας από αυτόν του Σαββάτου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει μια τελευταία ευκαιρία πριν από τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό να σταματήσει το αρνητικό σερί του και να πάρει την ψυχολογία που απαιτείται στο σημείο αυτό.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από μεγάλες νίκες επί του Ολυμπιακού, του Άρη αλλά και του ΠΑΣ. Έχει την ψυχολογία με το μέρος του και θα ψάξει στην Τούμπα τον τρόπο να παραμείνει αήττητος, ενόψει και του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που ακολουθεί. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην βασική ενδεκάδα της Τούμπας, αφού το μυαλό του είναι στον τελικό του Σαββάτου.

Την ίδια τακτική προβλέπεται να ακολουθήσει και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος θα προφυλάξει τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια το τελευταίο διάστημα. Την φετινή σεζόν, ο ΠΑΟΚ έχει υποφέρει από πολλούς τραυματισμούς, λόγω και του επιβαρυμένου προγράμματος που είχε, με τον σημερινό αγώνα να είναι ο 58ος την φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Κρίνεται απαραίτητο, λοιπόν, να μην ρισκάρει με όλους τους τραυματίες που μόλις επέστρεψαν και να δώσει σε μερικούς από αυτούς λίγο χρόνο συμμετοχής σαν αλλαγή, ώστε να βρουν ρυθμό.

Γι αυτό και ο Δικέφαλος αναμένεται να παραταχθεί με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη κάτω από την εστία, τους Κρέσπο και Μιχάι στο κέντρο της άμυνας και τους Λύρατζη και Τσαούση στα μπακ. Ο Σβαμπ με τον Τσιγγάρα θα βρίσκονται στα χαφ, με τον Μπίσεσβαρ να παίρνει ρόλο στον άξονα. Στα άκρα της επίθεσης θα ξεκινήσουν οι Ζαμπά και Ελ Καντουρί και στην κορυφή θα διεκδήσει φανέλα βασικού ένας εκ των Τσόλακ και Άκπομ, με τον Άγγλο να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Από την άλλη, στον Παναθηναϊκό, θέση βασικού αναμένεται να έχουν ο Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια, όπως και ο Κώτσιρας στα δεξιά της άμυνας, με τον Χατζηθεοδωρίδη να ξεκινάει αριστερά. Βέλεθ και Σάρλια είναι το πιο πιθανό «δίδυμο» στο κέντρο της άμυνας. Όσον αφορά τον άξονα, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος και Μαουρίτσιο, αναμένεται να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα, ενώ Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης πιθανότατα θα ξεκινήσουν στα άκρα και ο Καρλίτος, στην κορυφή της επίθεσης.

Βαθμολογικό ενδιαφέρον φυσικά και υπάρχει. Το αρνητικό σερί που έχει ο ΠΑΟΚ χωρίς νίκη έχει βάλει σε άμεση αμφισβήτηση την κατάκτηση της 2ης θέσης. Αν ο Δικέφαλος δεν κερδίσει, κινδυνεύει να τερματίσει ακόμη στην 4η θέση στην τελική κατάταξη, καθώς ο Άρης αντιμετωπίζει την ίδια ώρα τα Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»

Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο για την νίκη στην σημερινή αναμέτρηση, καθώς χρειάζεται την ψυχολογία ενόψει του τελικού που ακολουθεί με τον ίδιο αντίπαλο αλλά και την κατάκτηση της 2ης θέσης.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
123ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ