ΑρχικήΠοδόσφαιροΔεν έπεισαν και «τελειώνουν» το καλοκαίρι

Δεν έπεισαν και «τελειώνουν» το καλοκαίρι

Μια περίπου βδομάδα έχει μείνει για το τέλος της αγωνιστικής σεζόν, με τον ΠΑΟΚ να έχει ήδη κάνει προεργασία για την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Ζοσέ Μπότο εργάζεται πυρετωδώς ενόψει του θερινού παζαριού, το οποίο προμηνύεται ιδιαίτερα… ενεργό για τον Δικέφαλο, καθώς αρκετοί παίκτες θα αποχωρήσουν, αφήνοντας τη θέση τους σε καινούριους.

Έτοιμη η λίστα των «τελειωμένων»

Λουτσέσκου και Μπότο έχουν ήδη ετοιμάσει τη λίστα των παικτών που το καλοκαίρι θα αποχωρήσουν, καθώς δεν υπολογίζονται από τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς δεν κατάφεραν να τον πείσουν εντός της σεζόν.

Μέσα σε αυτή, υπάρχει το όνομα του Στέφαν Σβαμπ ο οποίος ήδη ψάχνεται για πρόταση εκτός Ελλάδας, ενώ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης θα συνεχίσει πολύ δύσκολα μετά το καλοκαίρι στην ομάδα.

Επιπλέον, σχεδόν καθορισμένο είναι και το μέλλον των Μουργκ, Τέιλορ, Άκπομ και Σίντκλεϊ στον ΠΑΟΚ, καθώς μπορεί να χρησιμοποιούνται από τον Λουτσέσκου, για λόγους ροτέισον και έκτακτης ανάγκης, ωστόσο φαντάζει απίθανο ο Δικέφαλος να κρατήσει κάποιον από αυτούς τους παίκτες και μετά το καλοκαίρι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ