ΑρχικήΜπάσκετΝερατζάκης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες!»

Νερατζάκης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες!»

Μήνυμα αντεπίθεσης από το συνεργάτη του Λυκογιάννη, Στάθη Νερατζάκη.

Ο Δικέφαλος υποδέχεται αύριο (27.4- 17:00) τον Προμηθέα Πατρών για την εξ αναβολής 15η αγωνιστική της Basket League με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να διορθώσει το ρεκόρ του στο βαθμολογικό πίνακα.

Τη σημασία της αναμέτρησης τόνισε ο συνεργάτης του Αριστείδη Λυκογιάννη, Στάθης Νερατζάκης, ενώ αναφέρθηκε στα σημεία- «κλειδιά» που οφείλει να προσέξει ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικότερα δήλωσε:

«Είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Κάναμε την προετοιμασία μας, με τα προβλήματα των Γιάνκοβιτς και Καμπερίδη και θα πρέπει να προσέξουμε το αμυντικό κομμάτι, για να κόψουμε την δημιουργία και την εκτέλεση του Frankamp, αλλά και το λόου ποστ παιχνίδι που έχει ο Προμηθέας με τους ψηλούς, Αν τα σταματήσουμε αυτά θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για να κερδίσουμε και να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που το θέλουμε πολύ.

Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα δύο επίσημα παιχνίδια που έχουμε αντιμετωπίσει φέτος τον Προμηθέα. Διαφορετικές οι συνθήκες, με νέο προπονητή και πάλι ο αντίπαλος, με αρκετές αλλαγές στο ρόστερ και οι δύο ομάδες και με εκείνο το παιχνίδι στο Κύπελλο, που είχαμε κακή εικόνα και μας είχε πειράξει πολύ. Αυτό μας δίνει και ένα επιπλέον κίνητρο για αυτό τον αγώνα».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
120ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ