ΑρχικήΠοδόσφαιροΠαρέμβαση «Θύρας 7» πριν την Τούμπα

Παρέμβαση «Θύρας 7» πριν την Τούμπα

Οι οργανωμένοι των «ερυθρολεύκων» επισκέφθηκαν την προπόνηση της ομάδας, εξεφράζοντας τα παράπονά τους για τις εμφανίσεις του συνόλου πριν την κρίσιμη μάχη της Τούμπας.

Χαώδης κατάσταση επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού λίγα 24ωρα πριν την πρώτη σέντρα του πρώτου ημιτελικού της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη (20/4) στις 19:30, με τη «θύρα 7» να αντιδράει με αφορμή την ήττα των Πειραιωτών με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων.

Πιο συγκεκριμένα, οι οργανωμένοι οπαδοί του σωματείου απευθύνθηκαν σε προπονητή και ρόστερ κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους, τονίζοντας την δυσαρέσκεια για τις εμφανίσεις τους πριν από το μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Δικέφαλο.

Μεταξύ άλλων ειπώθηκε από την «θύρα 7»:

«Είμαστε δυσαρεστημένοι με αυτό που βλέπουμε και ήρθαμε για να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας.

Εμείς σαν Θύρα 7 και εκφράζουμε όλο τον κόσμο, θέλουμε από σας φωτιά στα μάτια και να παίζετε σαν παίκτες αυτης της ομάδας. Εδώ είναι Ολυμπιακός.

Δεν μπορεί να μη νικάτε ομαδούλες που έχουν το 1/4 του μπάτζετ μας. Και ακόμα και όταν δεν νικάτε θα ματώνετε αυτη τη φανελα που εμάς ειναι η ζωή μας και θα είναι πάντα.

Θέλουμε το Κύπελλο και νίκες απο εδω και εμπρός για να κλείσουμε τη χρονιά αγαπημένοι, όλοι μαζί σαν οικογένεια.

Δεν μπορεί εμείς και κάποιοι στην ομάδα να μην κοιμούνται και κάποιοι άλλοι να είναι χαλαροί.

Δεν το δεχόμαστε πια αυτό και το ξεκαθαρίζουμε. Θα γυαλίζει το μάτι σας απο εδώ και εμπρός και θα τα δίνετε όλα. Πάντα σας στηρίζαμε, τώρα πρέπει να δείξετε ότι είχαμε δίκιο.

Κάντε χαρούμενους εμάς και τους φιλάθλους μας ξεκινώντας από την Πέμπτη».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ