Σε αμόκ ήταν οι οπαδοί της Χέρτα Βερολίνου μετά από την ήττα – συντριβή της ομάδας του από την συμπολίτισσα Ουνιόν.
Συγκεκριμένα με την λήξη της αναμέντρησης και την ήττα της Χέρτα Βερολίνου με 1-4 οι οπαδοί εξαγριωμένοι ανάγκασαν τους παίκτες να βγάλουν τις φανέλες.
Οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν σαν έδειξη σεβασμού αν το κάνουν με τον τερματοφύλακα να αναφέρει: «Μας ζήτησαν να το κάνουμε και από σεβασμό το αποδεχτήκαμε. Δίνουν τα πάντα για μας και εμείς τους απογοητεύσαμε»
Από την πλευρά του ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Χέρτα, Φρέντι Μπόμπιτς, διαφώνησε με την κίνηση: «Εγώ δεν θα έβγαζα τη φανέλα μου. Τη φοράς με περηφάνια! Καταλαβαίνω την αγανάκτηση του κόσμου, αλλά δεν πρέπει να κάνουμε τα πράγματα χειρότερα και να βυθιζόμαστε σε εσωστρέφεια».
