ΑρχικήΑ.Σ. ΠAOKΠελεκίδης: «Το διαχειριστήκαμε σωστά και πήραμε το 4ο νταμπλ!»

Πελεκίδης: «Το διαχειριστήκαμε σωστά και πήραμε το 4ο νταμπλ!»

Πανευτυχής ο τεχνικός του Δικεφάλου για την ιστορική επίδοση του συλλόγου!

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης τόνισε σε δηλώσεις του ότι ο τρίτος τελικός με τον ΟΦ Νέας Ιωνίας ήταν μεν δύσκολος, αλλά οι αθλήτριες του κατάφεραν με την κατάλληλη διαχείριση να κατακτήσουν ακόμη έναν τίτλο.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τονίζει ότι όταν ο αντίπαλος ζόρισε τον ΠΑΟΚ, οι αθλήτριες του κατάφεραν να βρουν λύσεις και να φτάσουν στη νίκη.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν λογικό το τρίτο παιχνίδι να ήταν πιο δύσκολο. Η Νέα Ιωνία έπαιξε το τελευταίο χαρτί της, μας δυσκόλεψε ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Ένας τελικός είναι πάντα δύσκολος, παρόλα αυτά, όταν τα πράγματα ζορίσανε τα κορίτσια το διαχειρίστηκαν πολύ σωστά και κατάφεραν να κατακτήσουν το τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ».

Από την πλευρά της, η τερματοφύλακας της ομάδας, Εμμανουέλα Τσικνάκη πραγματοποίησε πολύ καλή παρουσία, με σημαντικές αποκρούσεις σε κρίσιμα σημεία του αγώνα και όπως δήλωσε κλειδί του αγώνα ήταν η άμυνα και ότι ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε τα λάθη της Νέας Ιωνίας:​​​​​​
 

«Καταρχάς να συγχαρώ τις συμπαίκτριές μου για την προσπάθεια που έκαναν όλη τη χρονιά. Περιμέναμε αντίδραση από την Νέα Ιωνία, μπήκαμε λίγο νωθρά στο παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια βρήκαμε τα βήματά μας. Εκμεταλλευτήκαμε τα λάθη της Νέας Ιωνίας, ήμασταν πιο αποτελεσματικές κι αυτό έκρινε τον τελικό».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
122ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ