Οι δηλώσεις που κρύβουν… άρνηση του νταμπλούχου και κόμπλεξ από την ομάδα της Αθήνας!
Τι κι αν ο ΠΑΟΚ υπέταξε τη Νέα Ιωνία σε τρίτη διαδοχική ήττα και κατάκτησε το εγχώριο νταμπλ επικρατώντας σε όλες τις αναμετρήσεις των δύο αντιπάλων;
Οι αθλήτριες της Αθηναϊκής ομάδας τείνουν να εκφράσουν τη δική τους άποψη που αντιβαίνει στα αποτελέσματα του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.
Πιο συγκεκριμένα, η τερματοφύλακας Μάγδα Κεπεσίδου άφησε να εννοηθεί πως ο Δικέφαλος ευνοήθηκε από τη διαιτησία ενώ αναφέρθηκε πλαγίως στην ατμόσφαιρα της σημερινής αναμέτρησης.
Αναλυτικότερα σημείωσε:
«Έχω την εντύπωση ότι δεν θα φεύγαμε, αν δεν χάναμε. Δεν θα κρίνω αν ο ΠΑΟΚ πήρε δίκαια το Πρωτάθλημα, απλώς θα πω ότι παλέψαμε και στους τρεις τελικούς και ότι σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Οι αποκρούσεις μου με χαροποιούν, αλλά, δυστυχώς, δεν επικρατήσαμε».