Χωρίς απουσίες, πέραν αυτής του Γιάννη Μιχαηλίδη, θα ταξιδέψει ο ΠΑΟΚ στη Μασσαλία για το ιστορικό παιχνίδι κόντρα στη Μαρσέιγ.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται σήμερα (6/4) στην Τούμπα, υπό το βλέμμα του Γιώργου Σαββίδη.
Εντός της αποστολής βρίσκεται και ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί την τελευταία βδομάδα από τον κορωνοϊό.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η τελευταία προπόνηση της ομάδας διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης (06.04) στο γήπεδο της Τούμπας κι ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση του αγώνα στο Βελοντρόμ, με ιδιαίτερη έμφαση στις στατικές φάσεις.
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει πρόβληματα, εκτός του Γιάννη Μιχαηλίδη που βρίσκεται στη Λισαβόνα για αποθεραπεία μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Οι παίκτες που θα πετάξουν για Μασσαλία είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Λύρατζης , Τέιλορ , Μιχάι , Ίνγκασον , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Κούρτιτς , Σβαμπ , Σοάρες , Ελ Καντουρί , Ντόουγκλας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Μιτρίτσα , Άκπομ , Τσόλακ .
📋#SquadList Our squad for the game against @OM_Officiel at Velodrome #OMPAOK #UECL #squad @europacnfleague
— PAOK FC (@PAOK_FC) April 6, 2022
📝#TrainingReport – https://t.co/PcndHlTzqi#training #news pic.twitter.com/1GmLfER9Oy