Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε σήμερα και είδε τον Αλεξάντρου Μιτρίτσα να ενσωματώνεται με την υπόλοιπη ομάδα, ενόψει του αγώνα με τη Μαρσέιγ.
Αύριο, ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στην Τούμπα, ενώ στις 13:00 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Η Τρίτη (05.04) ήταν μέρα τακτικής. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στην προσέγγιση του αγώνα στη Μασσαλία.
Ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, με το ιατρικό δελτίο να περιλαμβάνει πλέον μόνο το όνομα του Γιάννη Μιχαηλίδη .
Την Τετάρτη (06.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 10:30, με τα πρώτα 15 λεπτά να είναι ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Στις 13:00 ο Ράζβαν Λουτσέσκου κι ο Λευτέρης Λύρατζης θα μιλήσουν στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεγάλο παιχνίδι στο Βελοντρόμ.
Το απόγευμα ο ΠΑΟΚ θα αναχωρήσει με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία με προορισμό τη Μασσαλία.