ΑρχικήΜπάσκετΟι αριθμοί του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Οι αριθμοί του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Το «απόλυτο» του Δικεφάλου στις βολές και τα ατομικά ρεκόρ του Βασίλη Τολιόπουλου και Γιώργου Καμπερίδη στην αναμέτρηση του ΟΑΚΑ.

Οι «ασπρόμαυροι» στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, ταξίδεψαν στην Αθήνα, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 76-66.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη έπρεπε να διαχειριστεί τόσο την απώλεια του Μάρβιν Τζόουνς, όσο και τον…Γολγοθά των συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων μακριά από το Παλατάκι.

Με τη σήμανση της λήξης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους με το απόλυτο των 6/6 βολών, ενώ όσον αφορά το ατομικό επίπεδο, δικά τους προσωπικά ρεκόρ πέτυχαν οι Βασίλης Τολιόπουλος και Γιώργος Καμπερίδης

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Δεν πήγαν πολλές φορές οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco στη γραμμή του φάουλ όμως ακόμη κι έτσι, σημείωσαν το δεύτερο 100% της φετινής Basket League, έχοντας 6/6. Το ρεκόρ κρατάει με 12/12 βολές ο Παναθηναϊκός από το εντός έδρας παιχνίδι του με το Λαύριο  για την 9η αγωνιστική.

Ήταν η έβδομη φορά που ο ΠΑΟΚ Mateco τελείωσε ένα παιχνίδι χωρίς άστοχη βολή. Το έκανε δύο φορές στην περσινή σεζόν έχοντας 10/10 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και 6/6 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη.

Ήταν ωστόσο η πρώτη φορά που είχε 100% από τη γραμμή του φάουλ σε ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό . Το προηγούμενο ρεκόρ του κόντρα στους «πράσινους» ήταν το 94,44% με το οποίο εκτέλεσε στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του 2014 στο ΟΑΚΑ, όταν μέτρησε 17/18.

Στον αντίποδα ο ΠΑΟΚ mateco έφυγε με ένα αρνητικό ρεκόρ περιόδου από το χθεσινό παιχνίδι, μένοντας στους 14 πόντους μέσα από τη ρακέτα του Παναθηναϊκού . Το προηγούμενο μοιράζονταν με 16 πόντους η ΑΕΚ στην 8η, ο Απόλλων και το Περιστέρι στην 9η αγωνιστική.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Γιώργος Καμπερίδης πραγματοποίησε χθες την 100ή εμφάνιση του στη Basket League. Άρχισε αυτή τη διαδρομή στις 7 Οκτωβρίου 2017 ως παίκτης του Πανιωνίου (Γυμναστικός Λάρισας Φάρος-Πανιώνιος 98-68).

*Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν ένας από τους τέσσερις παίκτης του ΠΑΟΚ Mateco με διψήφιο αριθμό πόντων. Με τους 14 που είχε, ξεπέρασε τους 700 στην 148η εμφάνιση του στη Basket League».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

22,501ΥποστηρικτέςΚάντε Like
6,323ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
70ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
121ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ