Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κροάτη φορ στην κάμερα του PAOK TV.
Ούτε η κούραση αλλά ούτε και οι απουσίες δε στάθηκαν εμπόδιο για τη νίκη του Δικεφάλου επί της Ένωσης (0-1), με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μπαίνει με χαρακτήρα νικητή στην αναμέτρηση, έχοντας ως μοναδικό σκόρερ τον Αντόνιο Τσόλακ.
Ο Κροάτης φορ σημείωσε το δεύτερο τέρμα του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, και το πρώτο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του από τη Μάλμε.
Μάλιστα ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο PAOK TV και πιο συγκεκριμένα στον δημοσιογράφο…Ζίβκο Ζίβκοβιτς, σχολιάζοντας τον χθεσινό αγώνα, το τετ α τετ που του χάρισε το γκολ, αλλά και τις ερχόμενες αναμετρήσεις απέναντι σε Παναθηναϊκό και Μαρσέιγ.
Αναλυτικότερα οι τοποθετήσεις του:
Για το παιχνίδι:
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αξίζαμε να κερδίσουμε, τα δώσαμε όλα, αφήσαμε τις καρδιές μας στο γήπεδο. Ήταν φανταστικό το συναίσθημα να κερδίζεις ακόμα ένα ντέρμπι εδώ, ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Νομίζω πως σημαίνει πολλά τόσο για εμάς εδώ όσο και για τους φίλους μας στη Θεσσαλονίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».
Για τις σκέψεις του όταν βγήκε τετ α τετ:
«Δεν σκεφτόμουν τίποτα. Πήγα απέναντι από τον τερματοφύλακα, όπως κάνω στην προπόνηση, μερικές φορές απέναντι σε σένα ή στον Ταλιχμανίδη και προσπάθησα να σκοράρω. Στο τέλος σημείωσα ένα σημαντικό γκολ για τον ΠΑΟΚ σε ντέρμπι. Αυτό σημαίνει πολλά για μένα, μετά από αυτό τον καιρό που δούλεψα σκληρά και τα έδωσα όλα».
Για την διακοπή του πρωταθλήματος και πόσο θα βοηθήσει την ομάδα ενόψει των αγώνων κόντρα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό:
«Νομίζω πως ήρθε ο καιρός να φρεσκάρουμε το μυαλό μας. Πρέπει να χαλαρώσουμε λίγο όλοι. Είχαμε μία δύσκολη περίοδο με παιχνίδια κάθε τρεις-τέσσερις ημέρες και τώρα μπορούμε να ξεκουραστούμε λίγο. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Στη συνέχεια θα πάμε με τον ίδιο τρόπο, την ίδια νοοτροπία. Έχουμε ένα φανταστικό γκρουπ, όχι μόνο οι παίκτες, αλλά και όλοι γύρω από την ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών».